Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
    все нещо дрънчи,я по ходова част я в купето пластмасите скърцат...кратуна с една дума...но си я карам де
    Хммм, дааа...

Много е твърдо окачването, понякога се ядосвам, че никак не е за нашите ужасяващи пътища, но...
    Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
      някой спомена ли за спортвагона, че мн му кофти видимостта на заден ход.
      задния прозорец малък+дебелата задна колонка+задните облегалки за главата.......
      абе, трябва да си тираджия и да джиткаш само по огледала!!
      п.п.
      не се оплаквам, само споделям
      ВЕЧЕ се и оплаквам!!!

sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

ВЕЧЕ се и оплаквам!!!

Ееее колега, ма сам ли се изхака ???

Comment

• Аз не харесвам меките ламарини и чисто новите брони ментета.
          Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Ееее колега, ма сам ли се изхака ???
            да бе, ама и на стълба не му се размина.
            нокаутирах го!!
            п.п.
            сори, че изместихме темата.
            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Липсата на лайстни по страничните врати води до многократното им пребоядисване заради разни нефелници, които не внимават как си отварят вратите. Един такъв ще пипна, и ще го унищожа заради всички подобни нему тъпанари...
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

ВЕЧЕ се и оплаквам!!!

Е то с всички коли е така затова най-добре дай напред малко после пак назад , а ако искаш да я паркираш максимално близко ти трябва 2ри човек или парктроник, един парктроник смятам да подаря на мията гледам ги 85 лева 4 сензора отпред и 4 отзад с индикатор.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• какво не ми харесва на мен...

1. Малък ъгъл на завиване
                  2. Твърдата возия (знам че е нормално и в началото много ме изпълваше возенето, но дупките/неравностите в града станаха ужасно много и вече ми писна)
                  3. Имам притрисане от съединителя, а съм Селесийд (но това не е заводски кусур, просто има нужда от нов съединител)
                  4. Кожения салон е просто най-красивия и ункален, който съм виждал, бордо - момо, разбира се лятото се напича до 100 градуса зимата става като леден блок но това всяка кожа си и е недостатъка
                  5. има най-уникално хубавите спирачки, стига да не ти ги сменят с ментета брембо, сегашните ми свирят като зжагреят и не спират добре... а преди бяха просто уникални... (това пак не е заводски кусур)

Офф май започнаха да ми идват само позитивните неща наум, взех да си мисля за уникалния климатик, който ми прави вътре хладилник за 2 минути... за ускорението, за красотата и дизайна, за чувството което те кара да изпитваш тази кола! имам приятел , който мрази италянките до мозъка на костите си и един ден ме прибра от един бар с моята хубавица че се бях почерпил, след като я покара говори на всички само за нея! Остана очарован и от селето и всичко, като цяло възкликна, че той си мислил че имал кола (той кара Волво, ама кой модел беше ще излъжа...)
                  Alfa 156 Selespeed (2.0, 155hp, 2000g.)

Comment

• Не е много по темата , но в момента ме дразнят бoбини , свещи ( за какво аджеба 8... ) кабели .... няма такива цени.....

И един тъп монтьор ме довърши... "Алфата вика е като Ивеко... пълен боклук " За малко да го довърша аз
                    Last edited by cyberhill; d.m.y г., 14:23.

Comment

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                      Не е много по темата , но в момента ме дразнят бoбини , свещи ( за какво аджеба 8... ) кабели .... няма такива цени.....

И един тъп монтьор ме довърши... "Алфата вика е като Ивеко... пълен боклук " За малко да го довърша аз
                      Много от сервизите се дразнят от алфите щото не им разбират.Свикнаха момците на опели и алфата а гледат като .

Comment

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение

Това не ми харесва на алфата ето такива лаладжии
                        http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

• Мен ме дразни малкият багажник.Днес се опитах да напъхам две неща(детска количка и детско столче за хранене) в него и неуспях.Оставихме столчето за другия път.
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• На В6 И 2.4 акумулатора задължително трябваше да го монтират в багагажника.
                            sigpic Alfasud/156 1.8ex
                            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                              На В6 И 2.4 акумулатора задължително трябваше да го монтират в багагажника.
                              Мда, ако питаш мене и на ТС трябва да е така.....
                              Макар че моя вариант не е от най удачните.......
                              Attached Files
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Мда, ако питаш мене и на ТС трябва да е така.....
                                Макар че моя вариант не е от най удачните.......
                                Много добро решение,скоро ще последвам примера ти.
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                                X